Sunday, February 18, 2018

YOUTH SKINCARE from SHAKLEE




YOUTH SKINCARE adalah rangkaian skincare terbaru daripada SHAKLEE yang akan masuk pasaran malaysia pada bulan March 2018 nanti. Set Skincare baru ini akan menggantikan skincare NUTRIWHITE & ENFUSELLE (yang telah dihentikan pengeluarannya tahun lepas). 


Nak tau tak apa yang membuatkan YOUTH SKINCARE ini sangat berbeza dengan skincare lain yang berada di pasaran ?



  • Skincare yang bebas daripada 2,500 bahan kimia yang diragui. Kebiasaannya skincare di pasaran mempunyai bahan kimia yang diragui.
  • Tiada sebarang ujian terhadap haiwan dijalankan.
  • Semestinya 100% dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan dan bebas gluten! 
  • Mampu bertindak 10x ganda aktif dalam mempercepatkan pembaharuan kulit di peringkat sel.
  • Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif.
  • Hypoallergenic 
  • Ophthalmologist-tested. Ini membuktikan bahawa skincare YOUTH tidak akan merengsakan mata jika terkena mata. 
  • Non-comedogenic


Jadi pada anda yang masih mencari skincare yg SELAMAT TANPA SEBARANG BAHAN KIMIA dan pada masa sama mampu MEMBERI KESAN DALAM WAKTU YANG SINGKAT boleh cuba skincare YOUTH ini. Maksud nampak kesan dalam waktu singkat bukan sekelip mata ye, tapi dalam masa beberapa hari. Tambahan pula, untuk pengetahuan anda semua Shaklee telah mengambil masa selama 8 TAHUN untuk membangunkan dan menghasilkan Skincare YOUTH ini supaya ia benar-benar SELAMAT & BERKESAN untuk penggunanya.




Produk dalam rangkaian YOUTH Skincare ini ada 6 iaitu : 

  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser : Pencuci muka yang mampu membersih sehingga ke liang pori muka dan mampu mencuci make up anda dengan sempurna. Cleanser yg bebas sabun ini akan menyeimbangkan pH kulit kita.
  • YOUTH Perfecting Skin Toner : Menutup liang pori selepas mencuci muka. Juga memelihara kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kusam serta memelihara kulit daripada pencemaran persekitaran. 
  • YOUTH Activating Serum : Mengandungi 10x bahan aktif untuk mempercepatkan pemulihan secara drastik dan juga menghasilkan kolagen dalam membaikpulih kulit di peringkat sel. Mengembalikan keremajaan kulit dan menaikkan seri wajah. 
  • YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 50 : Bertindak melindungi kulit dari sinaran UV disamping memelihara kelembapan kulit sepanjang hari. Bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer mampu melindungi kulit daripada pencemaran dan menyekatakan tona kulit. 
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream : Sangat menyokong proses pembaharuan kulit sewaktu tidur. Disamping penghasilan kolagen yang akan menjadikan kulit kelihatan lebih muda, lebih lembut, gebu dan berseri. 
  • YOUTH Radiance C + E : Gabungan vitamin tulen ini akan menjadikan kulit lebih awet muda, mengurangkan kedutan & garis-garis halus, mengurangkan pigmentasi, melicinkan kulit, menyekatakan tona kulit serta mampu mencerahkan kulit. 

Wahhh! mesti tak sabar kan nak Skincare YOUTH masuk pasaran Malaysia nanti. Siapa yang excited untuk merasai sendiri keberkesanan skincare YOUTH ini boleh lah direct whatsapp Anis untuk tau harga Skincare YOUTH dan boleh start saving dari sekarang. Nak Pre Order dengan Anis dulu pun boleh :) 


Sebelum tu boleh lah jamu mata tengok antara testimoni mereka yang dah merasa dulu keberkesanan Skincare YOUTH ini. 









______________________________________

Kepada anda yang berminat nak dapatkan produk Shaklee, nak dapatkan konsultansi ekslusif atau berminat nak daftar keahlian Shaklee boleh terus hubungi anis. Anis bersedia untuk guide dan bantu anda.


Anis Zafirah
Whatsapp:  6019 684 2054
Trusted Shaklee Indpendent Distributors

Follow Instagram & Facebook untuk dapatkan update terkini berkenaan dengan Shaklee & Youth 

Instagram YOUTH@youth_nutritionistguru.my 
Instagram SHAKLEE @nutritionistguru.my
      
Facebook: Nutritionist Guru


Share:

0 comments:

Post a Comment