Tuesday, January 23, 2018

JOIN MEMBERSHIP



Assalamualaikum & Hai semua!

Okey pada mereka yang masih tertanya-tanya mengenai macam mana nak daftar keahlian Shaklee dan apa kelebihan lain yang anda akan dapat selain daripada dapat beli dengan harga yang jauh lebih menjimatkan. Di sini anis akan share atau terangkan satu persatu soalan yang biasa orang nak tau ;)


Q: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee ?

A: Registration fee hanya RM79.50(WM) / RM90.10(EM). Ataupun anda boleh beli barangan bernilai RM680.00 ke atas, anda boleh dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. (Terbuka kepada sesiapa yang berumur 18 tahun dan ke atas).

Q: Berapa modal yang diperlukan ?

A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship. Bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee (melalui bank transfer/bank in). Shaklee akan pos kan barang terus kepada customer kita.Best kan? Unless kalau nak simpan stok boleh invest berapa pun untuk beli stok. 

Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?

A: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumlah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang nak target mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk diri sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?

A: Bergantung kepada sales/purchases kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashbac/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa points yang kita dapat. 

Q: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?

A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli.

Q: Tapi saya tak tahu macam mana nak mula berbisnes.

A: InsyaAllah Anis akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan Anis, anda dah jadi tanggungjawab Anis, 'anak' Anis. :) Cuma usaha untuk berjaya itu terletak pada diri anda sendiri, InsyaAllah. :)

Q: Saya nak register jadi ahli tapi tak nak jual-jual ni, boleh ke?

A: Boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Anis takkan paksa anda jual. Semua yang nak berbisnes semuanya atas kehendak sendiri. If you need guidance Anis akan tolong. :)

Q: Wah macam best je, so macam mana nak register ?

A: Anis boleh tolong registerkan untuk anda cuma perlu bagi details yang diperlukan dan bayar registration fees. Selesai sahaja Anis daftarkan untuk anda, Anis akan terus bagi ID Shaklee anda. Selepas itu, tunggu member kit sampai di depan pintu rumah anda.


Jelas tak semuanya? If ada soalan tambahan whatsapp je terus Anis ye, Anis sedia bantu anda. :)



_______________


Secara keseluruhannya, KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE adalah : 

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (30% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21% . Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 

3) Berpeluang untuk mula menjana pendapatan sampingan melalui bisnes Shaklee.

4) Berada dalam group bisnes yang positif, berdaya saing dan sukakan cabaran dalam perniagaan.

4) Bernaung di bawah group besar SHAKLEE 2U di bawah bimbingan Master Iffah Anuar & Master Firdhaus Zulkifli, serta beberapa orang rangkaian Master Coordinator beserta exclusive personal coaching daripada Anis sendiri. 


________________


Kepada yang berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, berminat mendaftar keahlian Shaklee dan juga untuk dapatkan konsultansi mengenai produk Shaklee boleh hubungi Anis.


Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada Anis :) Anis bertanggungjawab untuk membantu anda mendapatkan Shaklee Effect dan memberi servis terbaik kepada anda. Sekiranya anda berminat untuk mendaftar keahlian Shaklee, anda boleh hubungi Anis untuk Anis bantu daftarkan keahlian anda atau boleh pergi sendiri ke branch Shaklee di seluruh Malaysia untuk mendaftar ahli menggunakan ID Shaklee Anis 1198348 dan akan mendapat bimbingan daripada saya. 




Anis Zafirah
ID Shaklee: 1198348
Whatsapp:  6019 684 2054
Trusted Shaklee Indpendent Distributors

Follow Instagram & Facebook untuk dapatkan update terkini berkenaan dengan Shaklee & Youth 

Instagram YOUTH@youth_nutritionistguru.my 
Instagram SHAKLEE @nutritionistguru.my
      
Facebook: Nutritionist Guru


TERIMA KASIH KERANA MEMILIH SHAKLEE :)
Share:

0 comments:

Post a Comment